Privát Iroda Bérlés

Szükséged lenne egy jó minőségű irodára, ahol csapatod produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keresel? Válaszd az Offices2Go kulcsrakész bútorozott irodaszobáit, ha egy komplett iroda megoldást keresel. Nálunk az irodabérleti díj tartalmaz minden infrastrukturális költséget (lásd a listát lejjebb).

Amit tartalmaz a bérleti díj

Írj alá 1 évre és adunk mellé egy 81.000 Ft értékű szolgáltatást ingyen!

A környék

1036 Budapest, Lajos utca 74-76 IV. Emelet

Az Offices2Go Óbuda üzleti központjában található, ahol a modern kor és a történelmi hagyaték találkozik, hisz az irodából kitekintve a római amfiteátrumot láthatjuk. Továbbá 3 perc sétára található az Óbudai Promenád, amely számtalan kikapcsolódási, étkezési lehetőséget és egyéb szolgáltatásokat kínál: Kolosy Piac, önkiszolgáló és á la carte éttermek különböző konyhával (magyaros, indiai, thai, gyros, kínai, hamburgerező), kávézók, pékség, cukrászda.

Lemondási Garancia

Irodabérlés kockázat nélkül!

Írj alá az Offices2Go-hoz legalább 3 hónapra, és ha nem vagy megelégedve iroda szolgáltatásunkkal az első 2 hétben felmondhatod a szerződést indoklás nélkül. A kauciót visszaadjuk így semmilyen kár nem érhet a döntésedben.

A lemondási garancia az iroda bérleti szerződésben is szerepel!

szolgáltatásokat kínál: Kolosy Piac, önkiszolgáló és á la carte éttermek különböző konyhával (magyaros, indiai, thai, gyros, kínai, hamburgerező), kávézók, pékség, cukrászda.