Hogyan javítsuk irodánk hangulatát? Íme 6 egyszerű ötlet!

Picit ellaposodott a hangulat? Kezded érezni, hogy az embereid/kollégáid eltávolodnak a munkától? Összegyűjtöttünk pár egyszerűen alkalmazható ötletet, ami egyből felpezsdíti az életet nálatok!

1.Kutyát az irodába

Ehhez nehéz is bármi kommentárt fűzni. A kutyák egyszerűen boldogabbá tesznek minket. Pillanatok alatt jó hangulatot varázsolnak az irodába. Még az üzletednek is jót tud tenni, hisz egy kutya a tárgyalás alatt egyből megtöri a jeget. Ha van kutyád vidd be néha!

Ha még nem győztünk meg erről, hogy ez tényleg egy jó ötlet, ez az 1 perces videó meg fog 🙂

 

2. Csapatépítő közösségi események

Az irodán kívül is van élet! Ha jó idő van menjetek ki a szabadba. Munka után üljetek be közösen valahova egy italra. Legyél Te az, aki feldobja az ötletet és ne várj másra, hogy megtegye ugyanezt. Hidd el utólag meg fogod köszönni magadnak. Az ilyen események nagyon összetudják kovácsolni a csapatodat, hisz végre nem a munkáról kell beszélni és igazán megismerheted az embereket, akikkel nap mint nap találkozol. Ahogy növekszik a csapatösszetartás úgy növekszik a produktivitás, így hosszú távon mindenképp megéri. Nem beszélve arról, hogy még jól is érzed magad egy ilyen eseményen.

 

3. Közös ebédek

Ebédelni mindenki ebédel. Miért ne lehetne közösen? Már a menzán is együtt ebédeltél a barátokkal, nem? Miért ne lehetne ugyanezt a csapatoddal is. Minimális szervezés kell hozzá és ugyanúgy segít összehozni az embereket. Remek alkalom az új munkatársakkal megismerkedni. Ha a közös ebédekből szokást tudsz varázsolni sokkal nagyobb az esélyed egy erős csapat kialakítására!

 

4. Egy kis torna

Nem árt egy kis testmozgás munka közben, ami nem csak a testre hanem a közérzetünkre is jótékonyan hat! Óránként két perc testmozgás csodákra képes. Ha az irodában való ugrándozás kicsit túlzásnak tűnik akkor a jógát és a meditációt tudjuk ajánlani. Mindkettőnek kiváló egészségügyi hatása van és élénkít is!

 

5. Nasis fiók

Egy kis nasi mindig jól jön. Miért ne töltenénk meg egy üveget finomságokkal, ami köré szívesen gyűlnek a dolgozók, és váltanak néhány szót. Ez arra is jó, hogy nem kell mindig kiszaladni az irodából, amikor egy kis édességre vágyik az ember.

 

6. Csapatjátékok

 Szükséged van egy kis szünetre, hogy feltöltődj? Talán egy jó társasjáték vagy egy ping-pong party segíthet, hogy vidámabban, és energikusabban teljen a nap. Egy jó meccs segít kitisztítani az elmédet és sokkal hatékonyabban tudtok majd dolgozni ezután!

Reméljük tetszenek az ötletek. Ha eszetekbe jut még írjátok meg itt a komment szekcióban vagy Facebookon!

Offices2go Team

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel is

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Olvasd El Többi cikkünket is

Magazin

6 árulkodó jele annak, hogy a gyerekedből vállalkozó lesz

A gyerekek soha nem tudják mik lesznek ha felnőnek. Néha még a felnőttek sem. Mindenesetre ha felfedezni véled ennek a 6 tulajdonságnak bármelyikét a gyerekedben, akkor nagy az esélye, hogy vállalkozóvá növi ki magát!